از آنجایی که ملاس انار طعمی دلپذیر و ترش دارد، به چیزی نیاز دارید که شیرینی و شدت آن را متعادل کند.
بنابراین، آن را با طعم های گرم کننده مانند دارچین یا جوز هندی همراه کنید.
به علاوه، می توانید سس انار را به غذاهای شور و شور اضافه کنید تا شیرینی آن متعادل شود.
به عنوان مثال، این یک انتخاب عالی برای طعم دادن به سس سالاد است.
می توانید از آن برای لعاب دادن به گوشت خود، اضافه کردن آن به سس ها و سس ها یا در نوشیدنی ها و کوکتل ها استفاده کنید.
تبدیل شراب قرمز به یک سس غلیظ و چسبناک بین 15 تا 35 دقیقه طول می کشد.
نکته کلیدی برای تهیه یک سس شراب قرمز عالی این است که روی حرارت کم بجوشد و نجوشد، زیرا ممکن است سس کمی تلخ به دست آید.
اینجا هیچ عجله ای نیست. آهسته و پیوسته، و خوشحال خواهید شد که وقت خود را صرف کرده اید.
وقتی می بینید که حباب ها و دایره های کوچکی در مرکز تابه شکل می گیرند، وقت رفتن است.
اکیداً به شما توصیه می کنم که فوراً از سس استیک استفاده کنید، با توجه به اینکه سایر مواد افزوده شده به سس می توانند به سرعت خراب شوند.
در صورت باقیمانده سس شراب قرمز، آن را در ظرفی در بسته بریزید و آن را به مدت یک یا دو روز در یخچال نگهداری کنید.
برای تازه نگه داشتن طعم، سس انار را در کیسه فریزر یا قالب یخ تا چهار هفته فریز کنید.
در دمای اتاق ذوب کنید، روی اجاق گاز را با حرارت ملایم گرم کنید و یک تکه کره به آن اضافه کنید تا سس زنده شود.
این سس تابه شراب قرمز را برای استیک درست کردید؟
با استفاده از هشتگ worldlytreat (#worldlytreat) با ما در اینستاگرام به اشتراک بگذارید. ما دوست داریم ببینیم چه چیزی ساخته اید فراموش نکنید که آن را برای بعد پین کنید.