با مصرف شیره انگور مانیزان هورمون پرولاکتین در زنان کاهش می یابد!!!

مصرف منظم شیره انگور وضعیت پوست را بهبود می بخشد.

آنتی اکسیدان های موجود در آن تولید رادیکال های آزاد را که مسئول روند پیری هستند کند می کند.

از شیره انگور مانیزان در لوازم آرایشی استفاده می شود، زیرا مواد مغذی موجود در آن در صورت استفاده موضعی، خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد، آن را از عوامل خارجی مضر محافظت می کند و بازسازی می کند.

آماده سازی های حاوی ویتامین K برای پوست کوپروز مفید هستند زیرا رگ های خونی را تقویت می کنند و روند انعقاد خون را تثبیت می کنند.

عصاره هسته انگور که به صورت خارجی استفاده می شود، تولید سبوم را کاهش می دهد، به همین دلیل برای افرادی که پوست چرب یا آکنه ای دارند، مناسب است.

انگور سرشار از کاروتن و ویتامین های A، C، E است که در سنتز ملانین مسئول رنگ پوست، چشم و مو در بدن نقش دارند.

شیره

تولید صحیح این رنگدانه از پوست ما در برابر اثرات منفی اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند.

چرا ویتامین C برای بدن بسیار مهم است؟

لوازم آرایشی حاوی عصاره انگور تحریکات ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید را تسکین می دهد.

شایان ذکر است که از برگ انگور می توان به عنوان کمپرس ضد التهاب و تسریع التیام زخم نیز استفاده کرد، زیرا خاصیت ضد انعقادی دارد.

آیا انگورهای فرآوری شده ارزش غذایی خود را از دست می دهند؟

انگور در فرآیند تبدیل به آب میوه یا کنسرو، مواد تقویت کننده سلامتی را از دست نمی دهد.

حتی فرآیند تخمیر که به لطف آن براندی، شراب یا سرکه به دست می‌آید، میوه تاک را از ترکیبات شیمیایی ارزشمند محروم نمی‌کند.

البته مصرف زیاد الکل (حتی تولید شده از میوه) تاثیر مفیدی بر بدن انسان ندارد.

از دانه های انگور برای فشار دادن روغن نیز استفاده می شود که نه تنها برای مصارف غذایی، بلکه برای پوستی که نیاز به مراقبت دارد نیز از آن استفاده می شود.

در طب غیر متعارف، شاخه ای که با شیره انگور، انگور و شراب سروکار دارد ایجاد شد – آمپلوتراپی.

استفاده از این میوه ها برای اهداف دارویی به دوران باستان باز می گردد.

در حال حاضر، رژیم غذایی مبتنی بر آمپلوتراپی عمدتاً به افراد مبتلا به بیماری های دستگاه گوارش، کم خونی، آسم و اختلالات کلیوی علاقه مند است.