گرما و انرژی بسیاری از روزهای آفتابی که بخشی از شرایط بهینه رشد درخت خرما است، در شیرینی تقریباً طاقت فرسا خرما ذخیره می شود.
اما بدون آب کافی، خرما پیارم هرمزگان گوشت شاداب و شادابی نخواهد داشت، به همین دلیل است که بسیار محبوب هستند.
به همین دلیل است که خرما در واحهها یا باغهای نخل آبی در کشورهای آفتابخیز و گرم جهان رشد میکند.
خرما در سراسر خاورمیانه و همچنین در کالیفرنیا رشد می کند و گونه های سازگار منطقه ای حتی در هند و چین نیز کشت می شود.
با این حال، کشورهای پیشرو در حال رشد و بالاتر از همه کشورهای صادرکننده مصر، ایران و عربستان سعودی هستند که هر کدام سالانه حدود یک میلیون تن خرما را وارد بازار می کنند.
برای مثال خرمای مدجول که شناخته شده ترین نوع خرمای تازه است، عمدتاً از اسرائیل و کالیفرنیا می آید.
اتفاقا فصل خوردن خرمای تازه در ماه های زمستان بین مهر تا دی است.
بهتر است میوه های تازه (یا خشک شده) را در یخچال نگهداری کنید (قبل از آن آب میوه را از ظرف خارج کنید) – خرما مدت بیشتری در آنجا باقی می ماند.
آبدار، به طرز اغوا کننده ای نرم و تنومند – خوردن خرمای تازه به خودی خود لذت بخش است.
میوه های خامه ای و آبدار شما را به عنوان یک میان وعده سیر می کند و دوباره تناسب اندام را به شما می دهد.
هرکسی که ولع وحشتناک شیرینی بر او غلبه کند، می تواند هوس خود را با چند خرمای تازه یا خشک بدون پشیمانی برطرف کند، زیرا خرما شیرینی کامل خود را فقط مدیون فروکتوز طبیعی است.
همچنین دستور العمل های بی شماری با خرمای تازه وجود دارد.
این را می توان با آجیل، مارزیپان، پنیر خامه ای یا پنیر پر کرد و در اسموتی ها و موسلی های سالم استفاده می شود.
اما آنها همچنین چیز خاصی را در غذاهای خوش طعم ارائه می دهند و می توانند به عنوان جایگزین شکر نه تنها در آنجا، بلکه به ویژه در دسرها استفاده شوند.
آخرین اما نه کماهمیت، خرما به افرادی که گیاهخواری میخورند جایگزین خوبی برای تهیه غذا میکند.
نکته داخلی صاحب یک مزرعه نخل خرما این بود که طعم سس گوجه فرنگی کلاسیک را با خرمای مدجول کامل کند.
مهم نیست از چه نوع خرمایی در پخت و پز استفاده می کنید، طعم غذاها بسیار تازه تر خواهد بود.