قهوه استارباکس شیشه ای مربوط به قرون وسطی در اهرام مصر پیدا شد

قهوه استارباکس شیشه ای ترک توسط ترک ها کشف شد و نام روش تهیه و درست کردن قهوه است. طعم و کف و بو و طرز تهیه و سرو کردن خاصی دارد و هویت و سنت دارد. این تنها چیزی است که با دوغاب آن سرو می شود.

قهوه به هضم غذا کمک می کند و بدن را بیدار نگه می دارد. مانند اینکه چگونه همه چیز هنگام مصرف بیش از حد عوارض جانبی دارد، همچنین مضراتی دارد. با این حال در ترکیه تولید نمی شود، در سراسر جهان به عنوان قهوه ترک شناخته می شود و روش خاصی برای تهیه آن دارد.

در فوم، قهوه و دوغاب است، با فوم نرم آن می تواند طعم آن را حفظ کند و به راحتی فراموش نشود و می تواند برای مدت طولانی گرم بماند.

از آنجایی که آن را با فنجان نازک سرو می کنید، نسبت به انواع دیگر قهوه کندتر سردتر می شود و قهوه ای طولانی به شما می دهد.

این قوام شربت فشرده است، با حرکت جوانه های چشایی مدت بیشتری در ذهن شما باقی می ماند.

 

قهوه

با توجه به انواع دیگر قهوه، نرم تر و معطر تر است.

با بوی دلپذیر و فوم مخصوص آن به راحتی قابل انتخاب است. این تنها قهوه ای است که می توان از آن برای تخمین آینده استفاده کرد.

به دلیل اینکه دوغاب ها به پایین می روند، لازم نیست فیلتر شود.

در حین درست کردن آن، شکر اضافه کنید و آن را از بقیه متفاوت می کند زیرا فقط قهوه ترک نیازی به شیرین شدن ندارد.
سالم است اما نوشیدن دوغاب های غرق شده را توصیه نمی کنیم.

اگر آن را با دوز مناسب بنوشید تورم ایجاد نمی کند. نسبت به سایر انواع قهوه حاوی کافئین کمتری است.

این تنها قهوه ای است که به دلیل افزودن شکر در فرآیند تهیه بر اساس ترجیح می توان آن را آماده سرو کرد.

اگر قبل از نوشیدن قهوه آب بنوشید، تمام مزه های دیگر دهانتان را پاک می کنید و طعم بی نظیر آن را بهتر می کنید.