قارچ دکمه ای در مازندران سبب مسمویت روس ها شد!!!

دما و آب و هوا بمبیی را دمای بالا را برای پرورش قارچ شیری مناسب می دانند.

به جز نواحی تپه‌ای، تقریباً در تمام دشت‌ها می‌توان یک محصول قارچ دکمه ای در مازندران را مصرف کرد.

برای عملکرد خوب آن دمای 25 تا 35 درجه سانتیگراد و رطوبت 80 تا 90 درصد مناسب است.

حتی زمانی که درجه حرارت تا 40 درجه باشد، محصول قارچ خوبی می دهد.

اسفند تا مهر بهترین زمان برای پرورش قارچ  دکمه ای و شیری است.

یک کیلوگرم قارچ دکمه ای و شیری از یک کیلوگرم کاه خشک تهیه می شود.

هزینه تولید آن 20 تا 25 روپیه در هر کیلوگرم است.

قیمت قارچ شیری از 100 تا 200 روپیه در هر کیلوگرم در بازار متغیر است.

قارچ Pedistra یک قارچ سریع رشد در دمای بالا است.

قارچ

بنابراین دمای بالاتر برای کشت این رقم بهتر است.

منطقه ای با دمای 28 تا 35 درجه و رطوبت 60 تا 70 درصد برای پرورش قارچ پادیسترا مناسب است.

محصول قارچ پادیسترا در عرض 20 تا 25 روز آماده می شود.

قارچ پادیسترا از اردیبهشت تا شهریور در کشور هند کشت می شود.

از 100 کیلوگرم کاه حدود 12 تا 15 کیلوگرم قارچ پادیسترا تهیه می شود.

قیمت قارچ پادیسترا در بازار حدود 360 روپیه به ازای هر کیلوگرم است.

دما و آب و هوا این نوع قارچ در رتبه دوم از نظر تولید در سراسر جهان قرار دارد.

محصول آن را می توان 3 بار در سال  برداشت و مصرف کرد.

محصول آن یک تا دو ماه دیگر آماده می شود.

در زمان کاشت آن ابتدا به دمای 22 تا 27 درجه نیاز است.

سپس در طول جوانه زنی محصول، حفظ دمای 15 تا 20 درجه ضروری است.

یک اتاق به اندازه 10x10x10 فوت می تواند 160-200 کیلوگرم قارچ در یک چرخه کشت تولید کند. هر کیلوگرم 10 تا 15 روپیه هزینه دارد.

قارچ شیتاکه تازه با نرخ بسیار بالایی در بازار به فروش می رسد.

قیمت قارچ شیتاکه از 2000 روپیه تا 5000 روپیه در هر کیلوگرم متغیر است.