طبخ برنج تایلندی rice در کشور تایلند ممنوع شد!!!

برنج از نظر فرآوری به برنج قهوه ای و برنج سفید تقسیم می شود.

زمان آماده سازی برنج می تواند تحت تاثیر روش های آماده سازی خاصی باشد.

انواع زیادی برنج تایلندی rice وجود دارد که از نظر شکل، بافت و طعم متفاوت هستند.

برنج در چهار سطح کیفی عرضه می شود.

برنج یک دانه پوست کنده است.

به عنوان یک محصول خشک تهیه شده از غلات، یکی از مواد مغذی با توجه به دانش محصول است.

دانه های رسیده برنج توسط پوسته ها (غلاف کاه) محصور شده است.

آنها را نمی توان مصرف کرد. برنج خام (شالی) که از پوسته ها آزاد می شود، برنج قهوه ای (برنج باری) نامیده می شود.

بسته به نوع فرآوری، برنج به برنج قهوه ای و برنج سفید تقسیم می شود.

برنج قهوه ای برنج قهوه ای تمیز و مرتب می شود.

برنج

نام های جایگزین برنج سبوس دار یا قهوه ای است.

برنج قهوه ای هنوز توسط پوست میوه و دانه، به اصطلاح پوست نقره ای، احاطه شده است و بنابراین نسبتاً غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است.

به دلیل چربی موجود در نهال، ماندگاری محدودی دارد.

حتی پس از پختن، به خصوص دانه دانه باقی می ماند، اما کمتر پف می کند و تقریباً به دو برابر زمان پخت نیاز دارد.

برنج سفید یک برنج قهوه ای کاملا آسیاب شده و صیقلی است.

او فاقد پوست نقره ای و همچنین نهال است.

سالها ادامه دارد.

ترکیب مواد مغذی برنج و زمان آماده‌سازی آن را می‌توان تحت تأثیر پیش تیمار با حرارت یا فشار قرار داد:

برنج آب پز شده را قبل از جدا شدن پوست نقره در آب گرم خیس می کنند و سپس با بخار یا فشار بیش از حد تحت درمان قرار می دهند.

در این فرآیند، ویتامین ها و مواد معدنی محلول در آب از پوست نقره به داخل دانه مهاجرت می کنند.

سپس خشک می شود. برنج آب پز به صورت برنج طبیعی و سفید موجود است.

حتی پوست کنده و آسیاب شده، نسبت به برنج سفید کلاسیک به میزان قابل توجهی دارای ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری است.

با این حال، فیبر موجود در پوست نقره در طی فرآیند لایه برداری از بین می رود.

برنج زودپز (برنج سریع، کوتاه مدت یا دقیقه) برنج بخارپز یا حرارت داده شده، از قبل پخته و سپس خشک شده است.

این پیش درمان زمان آماده سازی را کوتاه می کند.